ES   EN   FR   NL

Wij behoren tot degenen die geloven dat een stad niet alleen verschilt door wat ze biedt, maar ook door wat ze is en wat ze uitstraalt..
 
Een duidelijk voorbeeld hiervan is de wijk Soho, ook wel bekend als het Arts District. Vanaf dit bijzondere punt in het centrum van Málaga kun je gemakkelijk de stad verkennen en genieten van alles wat Málaga te bieden heeft.

Een van de beste eigenschappen van Málaga, vooral op een zinderende zomerdag, is dat de stad dicht bij een cluster van prachtige stranden ligt. Het fijne zand biedt de perfecte setting voor een verfrissende duik en een dosis Andalusische zon.

Beste stranden om van te genieten: Malagueta playa, Caleta Playa, Baños del Carmen, Pedregalejo playa, El Palo playo, El Candado playa, Huelin playa.

Deze Andalusische stad aan de oevers van de Middellandse Zee heeft een fascinerende culturele kant. De geboorteplaats van Pablo Picasso heeft zichzelf de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden en biedt musea voor elk wat wils.

Must see: Alcazaba, Catedral de Málaga, Gibralfaro, Muelle Uno port of Málaga, Mercado Central de Atarazanas.

Musea: Picasso Museum, Carmen Thyssen Musem, CAC Museum, Pompidou Centre, Russian Art Museum.

Málaga, de vriendelijke hoofdstad van de Spaanse Costa del Sol, is een paradijs voor bar liefhebbers. De straten van de centrale wijken zitten vol met locaties voor elk wat wils, van old-school tapas barretjes tot chique restaurants.

Restaurants: Lo Gueno, La Burgercita, Los Mellizos, Da Saveria, La Antxoeta.

Bars: La Tranca, La Fabrica, El Pimi, Los Gatos, Gin Corner Soho, Chester & Punk.

Naast prachtige stranden, kunstmusea en heerlijk eten, is Malaga een bestemming waar je kunt winkelen tot je erbij neervalt. Of je nu op zoek bent naar Spaanse winkelketens, eigenzinnige boetieks of winkels die typische producten verkopen, er is genoeg keuze.

Beste plekken: Calle Larios(main shopping street), Calle Nueva, Calle Cisneros, Calle Compañía, Muelle Uno shopping area, El Corte Ingles shopping center, Larios shopping center, Vialia shopping center, Plaza Mayor shopping center and designer outlet.

© 2021 Mariposa Hotel

Contact

+34 952 579 300

contact@mariposahm.com

Locatie

Calle Casas de Campos 17

29001 / Málaga

Volg ons

@mariposahotel

 

 

Toegang

Vanaf de luchthaven: 15 minuten met de auto of met de taxi (ongeveer 25 euro). Bekijk Route

Met de bus: u kunt ons gemakkelijk bereiken met de bus, stap uit bij bushalte "Alameda Principal" (lijn A) en met de trein met lijn C1, slechts 11 minuten naar "Malaga Centro", dat op slechts 5 minuten lopen ligt van het hotel. Bekijk Route

 

Met de trein: Malaga Maria Zambrano: 15 minuten lopen en 7 minuten met de taxi (ongeveer 12 euro). Bekijk Route

 

Hotel Parking

Eigen parkeerplaats gelegen aan Calle Somera 3, 29001. We raden u altijd aan om uw type auto vooraf aan ons door te geven, aangezien onze parkeerplaats een beperkte hoogte en breedte heeft (maximale hoogte 2m05). Voor grotere auto's of lage sportauto´s raden wij onze gasten aan om naar parking ¨Parkigrund¨ te gaan (Calle Vendeja 34, 29001).  Bekijk Locatie

Legal Notice   Privacy Policy   Cookies Policy