top of page

ES   EN   FR   NL

Wij behoren tot degenen die geloven dat een stad niet alleen verschilt door wat ze biedt, maar ook door wat ze is en wat ze uitstraalt..
 
Een duidelijk voorbeeld hiervan is de wijk Soho, ook wel bekend als het Arts District. Vanaf dit bijzondere punt in het centrum van Málaga kun je gemakkelijk de stad verkennen en genieten van alles wat Málaga te bieden heeft.

Een van de beste eigenschappen van Málaga, vooral op een zinderende zomerdag, is dat de stad dicht bij een cluster van prachtige stranden ligt. Het fijne zand biedt de perfecte setting voor een verfrissende duik en een dosis Andalusische zon.

Beste stranden om van te genieten: Malagueta playa, Caleta Playa, Baños del Carmen, Pedregalejo playa, El Palo playo, El Candado playa, Huelin playa.

Deze Andalusische stad aan de oevers van de Middellandse Zee heeft een fascinerende culturele kant. De geboorteplaats van Pablo Picasso heeft zichzelf de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden en biedt musea voor elk wat wils.

Must see: Alcazaba, Catedral de Málaga, Gibralfaro, Muelle Uno port of Málaga, Mercado Central de Atarazanas.

Musea: Picasso Museum, Carmen Thyssen Musem, CAC Museum, Pompidou Centre, Russian Art Museum.

Málaga, de vriendelijke hoofdstad van de Spaanse Costa del Sol, is een paradijs voor bar liefhebbers. De straten van de centrale wijken zitten vol met locaties voor elk wat wils, van old-school tapas barretjes tot chique restaurants.

Restaurants: Lo Gueno, La Burgercita, Los Mellizos, Da Saveria, La Antxoeta.

Bars: La Tranca, La Fabrica, El Pimi, Los Gatos, Gin Corner Soho, Chester & Punk.

Naast prachtige stranden, kunstmusea en heerlijk eten, is Malaga een bestemming waar je kunt winkelen tot je erbij neervalt. Of je nu op zoek bent naar Spaanse winkelketens, eigenzinnige boetieks of winkels die typische producten verkopen, er is genoeg keuze.

Beste plekken: Calle Larios(main shopping street), Calle Nueva, Calle Cisneros, Calle Compañía, Muelle Uno shopping area, El Corte Ingles shopping center, Larios shopping center, Vialia shopping center, Plaza Mayor shopping center and designer outlet.

bottom of page