ES   EN   FR   NL

Een magische ontmoeting in het hart van Málaga

De kunst van eenvoud in plaats van opzichtige vertoning, dit is onze opvatting van luxe. Rond dit idee ontstond het Mariposa Hotel Málaga, een boetiekhotel met tweeënvijftig kamers met een huiselijke sfeer en een oprecht welkom.

Een geweldige plek voor evenementen

Het vertrouwelijke terras van Hotel Mariposa roept het begin op. Ontdek een unieke omgeving om met vrienden te genieten van tea time of een glas cava.

Fantastische kamers en suites

De kamers en suites bieden een zachte, gezellige, eigentijdse, warme en lichte sfeer.

Ontdek wat Málaga te bieden heeft

Het Mariposa Hotel is gelegen in het hart van de culturele wijk Soho, een geweldig centraal startpunt om de mooie stad Málaga en alles wat deze stad te bieden heeft te ontdekken.

Welkom bij het Mariposa Hotel.

Dit viersterren boetiek hotel in de bruisende stad Málaga biedt tweeënvijftig kamers verdeeld over vier verdiepingen.

Door haar ligging en attente service zal Mariposa Hotel zowel reizigers die Málaga willen ontdekken, als vrouwen-en-zakenmannen verleiden, waar zij als gasten een beetje rust kunnen vinden, ver weg van de hectiek van de stad. Een adres om te proberen en om om te adopteren.

© 2021 Mariposa Hotel

Contact

+34 952 579 300

contact@mariposahm.com

Locatie

Calle Casas de Campos 17

29001 / Málaga

Volg ons

@mariposahotel

 

 

Toegang

Vanaf de luchthaven: 15 minuten met de auto of met de taxi (ongeveer 25 euro). Bekijk Route

Met de bus: u kunt ons gemakkelijk bereiken met de bus, stap uit bij bushalte "Alameda Principal" (lijn A) en met de trein met lijn C1, slechts 11 minuten naar "Malaga Centro", dat op slechts 5 minuten lopen ligt van het hotel. Bekijk Route

 

Met de trein: Malaga Maria Zambrano: 15 minuten lopen en 7 minuten met de taxi (ongeveer 12 euro). Bekijk Route

 

Hotel Parking

Eigen parkeerplaats gelegen aan Calle Somera 3, 29001. We raden u altijd aan om uw type auto vooraf aan ons door te geven, aangezien onze parkeerplaats een beperkte hoogte en breedte heeft (maximale hoogte 2m05). Voor grotere auto's of lage sportauto´s raden wij onze gasten aan om naar parking ¨Parkigrund¨ te gaan (Calle Vendeja 34, 29001).  Bekijk Locatie

Legal Notice   Privacy Policy   Cookies Policy