top of page

ES   EN   FR   NL

Al onze medewerkers zijn getraind in barrière gebaren en nieuwe operatie procedures om ieders veiligheid te garanderen.

De bezetting van Mariposa Hotel wordt opnieuw geëvalueerd in overeenstemming met de gezondheidsvoorschriften en sociale afstand.

Gasten worden verzocht een masker te dragen en dit ten allen tijde op te houden, behalve aan tafel.

De capaciteit op het dakterras, het ontbijtrestaurant en het solarium is beperkt om de verplichte fysieke afstand te respecteren.

Hydro-alcoholische gel is verkrijgbaar in alle openbare ruimtes.

De toegang tot de fitnessruimte is beperkt tot 2 gasten. Reserveren kan bij de receptie.

Onze gezondheidsinzet: wij zorgen voor alles, vooral voor u.


Strikte naleving van beschermende gebaren en fysieke afstand. Wij verzekeren u de absolute netheid van uw kamer en gemeenschappelijke ruimtes. Reiniging van oppervlakken, apparatuur en textiel in ons hotel wordt verhoogd met gecertificeerde ontsmettingsmiddelen.

In het geval van mogelijke detectie

Voor onze gasten  Wij verzoeken gasten met symptomen vriendelijk om op hun kamer te blijven en zich telefonisch te melden bij de receptie. Ons team zal een arts inschakelen om een consult te organiseren of indien nodig een overplaatsing naar de dichtstbijzijnde medische faciliteit.

Voor onze medewerkers   Werknemers met symptomen worden aangemoedigd om niet naar het Mariposa Hotel te komen of onmiddellijk hun werk te staken als er symptomen op hun werkplek verschijnen, en om een arts te raadplegen en zich te laten testen. Hetzelfde geldt voor mensen die nauw contact hebben gehad (minder dan een meter afstand gedurende een tijd langer dan 15 minuten)

bottom of page