ES   EN   FR   NL

Wij verwelkomen uw evenementen: seminars of vergaderingen, perspresentaties, bedrijfsavonden, shootings, pop-ups, verjaardagen, bruiloften en andere samenwerkingen.

 

Andere soort evenementen:

 

ontbijt, snacks, lunches, diners, cocktails, tea time, managementcomités, conferenties, foto's, interviews

Om van uw evenementen uitzonderlijke momenten te maken, biedt het Mariposa Hotel Málaga een ruimte die plaats biedt aan groepen tot 32 personen, afhankelijk van de indeling van de ruimte. Volledig uitgerust, met internettoegang (Wi-Fi), een videoprojector, een scherm, een flip-over, enz. Ons professionele team zal haar best doen om u pauzes, lunches of diners op maat aan te bieden.

Ons terras en onze restaurantruimte kunnen ook worden geprivatiseerd met een kwalitatieve cateringservice die bij al uw gasten past.

© 2021 Mariposa Hotel

Contact

+34 952 579 300

contact@mariposahm.com

Locatie

Calle Casas de Campos 17

29001 / Málaga

Volg ons

@mariposahotel

 

 

Toegang

Vanaf de luchthaven: 15 minuten met de auto of met de taxi (ongeveer 25 euro). Bekijk Route

Met de bus: u kunt ons gemakkelijk bereiken met de bus, stap uit bij bushalte "Alameda Principal" (lijn A) en met de trein met lijn C1, slechts 11 minuten naar "Malaga Centro", dat op slechts 5 minuten lopen ligt van het hotel. Bekijk Route

 

Met de trein: Malaga Maria Zambrano: 15 minuten lopen en 7 minuten met de taxi (ongeveer 12 euro). Bekijk Route

 

Hotel Parking

Eigen parkeerplaats gelegen aan Calle Somera 3, 29001. We raden u altijd aan om uw type auto vooraf aan ons door te geven, aangezien onze parkeerplaats een beperkte hoogte en breedte heeft (maximale hoogte 2m05). Voor grotere auto's of lage sportauto´s raden wij onze gasten aan om naar parking ¨Parkigrund¨ te gaan (Calle Vendeja 34, 29001).  Bekijk Locatie

Legal Notice   Privacy Policy   Cookies Policy