top of page

ES   EN   FR   NL

24 / 7 welkom

Meertalig personeel

Gratis Wi-Fi

Bagage opslag

Rolstoel toegankelijk

Rooftop Bar: 

Le Rooftop 17

Ontbijt 07:00 - 12:00

Conciërge dienst

Fiets verhuur

Wake up call

Fitness ruimte

Privé parking (met supplement)

Touristen informatie

Wasserette

Kluis

Vergaderruimte

Massageservice

Solarium

Roken NIET toegestaan

Huisdieren NIET toegestaan

Een breed scala aan diensten


Het team van Mariposa Hotel Málaga staat tot uw beschikking om u persoonlijke assistentie te bieden, uw verschillende vragen te beantwoorden en u te helpen bij het organiseren van uw uitstapjes. Naast de onderstaande diensten bieden wij ook autoverhuur, elektrisch opladen van uw auto in onze parkeergarage, kranten en toegang tot een fax en printer (op aanvraag).

Een magische ontmoeting in het hart van Málaga.

De kunst van eenvoud in plaats van opzichtige vertoning, dit is onze opvatting van luxe. Rond dit idee ontstond het Mariposa Hotel Málaga, een boetiekhotel met tweeënvijftig kamers met een huiselijke sfeer en een oprecht welkom.

Wellness ruimte: een moment voor jou!

De fitnessruimte van het Mariposa Hotel is uitgerust met de modernste Technogym-apparatuur. Wij kunnen, wanneer het u uitkomt, privélessen yoga of pilates met instructeurs organiseren, die zich aanpassen aan elk niveau van de praktijk (op verzoek).

Voor body care card werkt Mariposa Hotel samen met Global Wellness, een expert in de kunst van het formuleren, om u gepersonaliseerde zorg te bieden, aangepast aan uw behoeften.

Ons ontbijt, om de dag goed te beginnen

Het ontbijt wordt geserveerd in ons restaurant voor € 11, -. Elke dag van 07:00 uur tot 11:00 uur en in het weekend van 07:30 uur tot 11:30 uur.

bottom of page